E-Cigi Mintabolt
Üzletünk címe1211 Budapest, Táncsics Mihály u. 26.

Megosztás

Kérjük, olvassa el!

Az elektromos cigaretta nem orvosi segédeszköz, nem dohányzás leszoktató készülék, ezért használata, saját felelősségre történik. Az Elektromos Cigaretta több típusa nikotintartalmú ezért gyermekek és erre érzékenyek  elől elzárandó! Szoptatós, állapotos kismamáknak az elektromos cigaretta használata nem ajánlott. Szív és érrendszerei betegségekben, krónikus betegségekben és asztmásoknak, az elektromos cigaretta használata tiltott. 18 éven aluliaknak az elektromos cigi használata nem engedélyezett. Az eddig nem dohányzó személyeknek, az e-cigi használata nem javasolt. Amennyiben kétségei merülnek fel az elektromos cigaretta használatával kapcsolatban, amely bármilyen hatással lehet egészségi állapotára, kérjük konzultáljon háziorvosával. A nem megfelelő használatért és a nem rendeltetésszerű "fogyasztásból" fakadó egészségkárosodásért sem a gyártó, sem a forgalmazó cég, nem tud felelősséget vállalni. Minden esetben olvassa el a mellékelt használati útmutatót, melynek be nem tartása és nem rendeltetés szerű használata, a garancia megvonását eredményezheti.


eGo-T Supreme Chrome Akkumulátor (#Kód 0176)

 eGo-T Supreme Chrome Akkumulátor
A termék ára:
5 500 Ft
(Nettó 4 331 Ft)

Akkumulátor típusa:
 db  
Az eGo Supreme az e-Vapor saját, prémium minőségű akkumulátora. Az eGo akkumulátor a hagyományos fekete gumírozás helyett speciális, keménykrómozott (kromált) bevonatot kapott, a készülékre homokfúvott logo került. Az akkumulátor nyomógombja sem hagyományos: kék LED helyett piros színnel világít. A bevonat tartós és egyedi megjelenést kölcsönöz a már jól bevált technikának, melyre a Supreme készülékek esetén 12 hónap garanciát vállalunk!
Az akkumulátor nyomógombos, azaz egy gombot kell megnyomnunk slukkolás közben. Zsebben hordva sem kell véletlen bekapcsolástól tartani, az akkumulátor rendelkezik zsebzár-funkcióval, ami 5 gyors egymás utáni gombnyomással ki és bekapcsolható.

Termékjellemzők:

eGo-T Supreme Chrome Akkumulátor

eGo-T Supreme Chrome Akkumulátor részletes ismertetője

Az akkumulátor hossza (porlasztó nélkül):
1100 mAh: 95 mm/ 14 mm átmérő ( kb 1100 slukk kapacitás)
Üzemi feszültsége: 4.2-3.3V
Töltési idő: 2,5-3 óra

Túlterhelés védelem: 10 másodpercnyi izzítás után automatikusan kikapcsol
Zsebzár funkció: van, 5 gyors gombnyomással ki-be kapcsolható

Garancia: 12 hónap

További képek


 
 

ecigi, e-cigi, elektromos cigaretta, ecigaretta, eGo, Green Smoke, elektromos cigi, e-liquid, elektromos cigaretta készletek, Green Smoke patronok, eGo-T, Helix, Raven, E-Cigi Mintabolt, integrált patronok, atomizátorok, kazánok,

Google PageRank